Algemene gynaecologie, opleidingen, en lezingen

Ik ben Ginny Chamorro, allround gynaecologe met focus op leefstijl. In Amsterdam werk ik in ACIBADEM, International Medical Center, en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk als gynaecoloog met focus op leefstijl in Hardinxveld-Giesendam. Mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen laten ervaren hoeveel je zelf kunnen doen om je zelf herstellend vermogen aan te spreken. Ik kan dit niet alleen! Daarom leid ik huisartsen en andere medische professionals op om me te helpen deze boodschap te verspreiden en vrouwen met een gefundeerd leefstijladvies te helpen. Daarnaast geef ik lezingen in binnen- en buitenland.

Meer over drGYNN

Algemene Gynaecologie

Naast de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding tot gynaecoloog in onder andere het Erasmus MC Rotterdam werk ik nu al 10 jaar als allround gynaecologe. Ik heb o.a. bij de Vrouwenpoli in Boxmeer gewerkt. Vrouwen met verschillende problemen kunnen bij mij terecht variërend van anticonceptieadvies tot bekkenbodem-operaties. Problemen waar vrouwen mee doorverwezen worden zijn o.a.: menstruatieproblemen, hormonale disbalans, cystes, incontinentie problemen, overgangsproblemen, anticonceptieadvies, kinderwens. Ik sta bekend om mijn persoonlijke aanpak met aandacht voor de vrouw. Ik vind het belangrijk haar op haar gemak te stellen met bijvoorbeeld klassieke of meditatie muziek tijdens een ingreep of een zachte aanraking om van stress naar gemak te komen.

Ik beheers een breed palet aan operatieve vaardigheden, zoals: verwijderen van afwijkingen aan schaamlippen, hysteroscopie (kijken in baarmoeder en eventueel verwijderen van vleesbomen of poliepen, laparoscopie (kijken in de buiken en eventueel verwijderen van cystes, de eierstokken, eileiders of baarmoeder zo nodig), bekkenbodem-operaties (zoals verhelpen van verschillende verzakkingen of afhelpen van urine incontinentie). Dit hoeven soms maar hele kortdurende ingrepen te zijn die in dagbehandeling kunnen. En als het nodig is een nachtje te overnachten dan hebben we daar prachtige suites voor in ACIBADEM, International Medical Center, mijn huidige werkplek.

Opleidingen

Voor huisartsen heb ik reeds meerdere malen een geaccrediteerde opleiding en lezingen verzorgd. Bijvoorbeeld via Arts & Leefstijl en via ACIBADEM. De onderwerpen variëren van de bekkenbodem (urogynaecologie) tot aan menstruatiestoornissen, overgang en leefstijl.

Lezingen

Op werkplekken en (zorg)evenementen geef ik graag lezingen. Hormonen, de overgang, de vrouw als geheel zijn populaire onderwerpen. Steeds vaker zijn werkgevers op zoek naar hoe vrouwen optimaal kunnen functioneren. Mijn kennis en bevlogenheid voor dit onderwerp komt altijd duidelijk naar voren.

Wil je een geaccrediteerde leefstijl gynaecologie opleiding doen? Heb je een patient die baat kan hebben bij mijn hulp? Meer aandacht, mijn specialisatie of de goede nazorg? Wil je me boeken voor een lezing? 

Contact