drGYNN Online

Waar je ook woont en wat je budget ook is, je kunt nu meteen aan de slag met je vrouwelijke gezondheid. Welke van de onderstaande online leefstijladviezen van drGYNN past bij jou?

Stralende Vrouw Traject

Online Leefstijl Consult

Online Analyse

Leefstijl Programma

Stralende Vrouw Traject

Met dit exclusieve traject van 3 maanden ga je diep tot aan de basis. Gedurende het traject begin je al aan je transformatie en integreer je veel persoonlijke tips en adviezen al in je leven waardoor je vaak al direct verschil merkt. Ik begeleid je gedurende dit proces, maar verwacht ook dat jij er vol voor gaat, dan zijn de resultaten het grootst. Tevoren moet je een vragenlijst invullen om te kijken of je hiervoor geschikt bent, lang niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. 

3 MAANDEN TRAJECT

VIDEO GESPREKKEN

€1199

Online Leefstijl Consult

Heb jij behoefte aan diepgaand persoonlijk advies én begeleiding? Kies dan een persoonlijk videoconsult (een uur). Ik breng je klachten, situatie en hormooncocktail in kaart, geef je een persoonlijk leefstijladvies en ik help je met praktische tips om dit advies in jouw leven in te passen. Waar nodig bespreken we de mogelijkheden van medicijnen en/of een chirurgische ingreep.

ONLINE SPREEKUUR

VIDEO GESPREK

€249

Online Analyse

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en handboek?Kies dan voor een online analyse. Daarbij vul je een uitgebreide vragenlijst in en houd je een week lang een dagboek bij. Zo analyseer ik welke leefstijlstappen jij nodig hebt om je beter te voelen. Je persoonlijk advies krijg je als je e-boekje (via de e-mail) toegestuurd.

ONLINE ANALYSE

PERSOONLIJK ADVIES E-BOEK

€79

Overgang Leefstijl Programma

Dit programma over de overgang start met een online workshop (anderhalf uur) waarna je twee weken lang ondersteund wordt om je leefstijl te verbeteren. In de workshop krijg je informatie over wat de overgang is, hormonen, je stresssysteem en leer je hoe je je zelfherstellend vermogen in kunt schakelen. Het ondersteunend programma omvat tips over voeding, beweging, relax, sociaal en zingeving, opdrachten en een yoga sessie van 75min.

14 DAGEN OVERGANG LEEFSTIJL PROGRAMMA

LAUNCH NOV 2020

€39