Jouw Hormonen Personage

Jij wilde graag weten of de hormonen in je vrouwelijke cocktail met elkaar overweg kunnen en hebt de drGYNN hormonen test gedaan. Wat leuk! Nu is het tijd uit te vinden wat jouw hormonen personage is.

Uitslag Hormonen Quiz

Personage: Een Verwarde Cocktail

Je hormonen cocktail is behoorlijk in de war. Dat kan heel vervelend voelen, maar je kan je beter voelen en hier zelf mee aan de slag. Want elke vrouw verdient het om zich rustig en vitaal te voelen en blij te zijn met haar lijf.

Mijn Advies 

Ik wil je graag helpen je beter te voelen en je hormonen weer in balans te brengen. Ik heb veel praktische en makkelijk toepasbare tips die je direct in je leven kan integreren. De beste stap voor je is dat ik een persoonlijke analyse voor je doe.

Je vult dan een uitgebreide vragenlijst en eet- en beweeg dagboekje in, online dus thuis op je gemak in en stuurt het terug. Op basis daarvan geef ik een geheel persoonlijk advies. Je krijgt dit terug in de vorm van een mooi e-boekje. Dit boekje zal grafisch laten zien welke van de 5 stappen jij je aandacht het best op kunt focussen. Dan krijg je specifiek over die stap of stappen meer informatie, tips en advies. 

Wat houdt een online analyse precies in? 

Persoonlijk

Persoonlijk advies op basis van door jou ingevulde vragenlijst

Tips

Tips voor jouw aandachtsgebieden en opdrachten die je per week kunt uitvoeren

Kosten

Deze service kost €79

e-boekje

Persoonlijk document in vorm van boekje wordt naar je ge-emaild

Inzicht

Inzichten in hoe vrouwelijke hormonen werken en jouw hormoonbalans

Wil jij je persoonlijk advies voor jouw hormoon cocktail?

Bestel nu de online analyse met 10% korting. Gebruik code QUIZ10