Leefstijl Consult

Heb jij behoefte aan diepgaand persoonlijk advies en begeleiding? Kies dan voor een consult. Daarin bespreken we je klachten uitgebreid in mijn praktijk, via een beveiligd, individueel online video gesprek of al wandelend. Je leert welke stappen jij in je leefstijl kunt zetten om je snel beter te voelen. En natuurlijk vooral hoe jij dat, in jouw situatie, het beste kunt doen.

"Ik geef je de tools om je beter te voelen"

Wat is een leefstijl consult?

In een leefstijl gynaecologisch consult kijk ik met een brede blik naar jou als vrouw. Het gaat daarbij zowel om je medische situatie en geschiedenis als om leefstijlfactoren die je gezondheid bepalen. Op grond van mijn reguliere gynaecologische kennis en ervaring stel ik je allerlei vragen, zodat ik onder andere de gezondheid van je hormonen, baarmoeder en eierstokken kan analyseren. Ook belangrijk is je levensloop: hoe is je geboorte gegaan, heb je borstvoeding gekregen, werd je liefdevol opgevoed, waren er stressvolle periodes in je leven etc. Daarnaast breng ik je huidige leefstijl in kaart: onder andere je voeding, beweging, slaap en hoe je omgaat met stress.

Op basis van je leefstijl, je medische en familie geschiedenis en huidige klachtenmaak ik je hormoonbalans op en krijg je een geheel persoonlijk leefstijladvies.

Wat houdt een leefstijl consult precies in? 

1 uur consult

1 uur persoonlijk gesprek. Dit bevat de intake, de diagnose stellen en het doorlopen van het brede en persoonlijke leefstijl advies.

voor wie?

vrouwen, met vrouwenproblemen mogelijk gerelateerd aan hormonen, die op zoek zijn naar een aanpak met een brede kijk.

praktijk

Lokaal Centrum voor Gezondheidszorg, Peulenstraat 152, 3371 AR, Hardinxveld-Giessendam

online

Via ZOOM vanuit je eigen veilige gezellig plekje heb je een uur een video gesprek.

buiten

Wandelend door de natuur en langs het water heb je dokter Ginny een uur voor jezelf.

kosten

De kosten bedragen 249 euro voor het consult en de vervolg afspraak. Dit consult wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

hoe?

Kies voor een consult in de privé praktijk, online of ga lekker wandelen. Heel de tijd die persoonlijke aandacht en advies.

donderdag

Het leefstijl consult in de praktijk is elke donderdag ochtend met afspraken om 10 en 11:30 uur. 

maandag

Het online leefstijl consult kan elke maandag en eventueel op verzoek andere tijdstippen.

maandag

Het wandelend leefstijl consult kan elke maandag in Gorinchem. 

Wat zeggen andere vrouwen?

"Ginny is een echte vakvrouw, een vrouw met een missie! Ze kijkt heel breed naar je klachten waardoor je een compleet plaatje krijgt van aanpassingen die je kunt doen in je dagelijks leven. Omdat ze zich echt in je verdiept voel je je gehoord en dat is heel bijzonder. Kortom een investering in jezelf die meer dan de moeite waard is. "

Karien, 39 jaar

Wil jij een afspraak maken voor een leefstijl consult?

BESTEL NU