Ginny, kan een leefstijl consult mij nog helpen? 

Deze vraag krijg ik vaak van vrouwen met hormonale problemen die al veel doen aan hun gezondheid. In de praktijk vind ik altijd verbeterpunten en heb ik ng nooit gehad dat ik een vrouw niet heb kunnen helpen.

In een leefstijl gynaecologisch consult kijk ik met een brede blik naar jou als vrouw. Het gaat daarbij zowel om je medische situatie en geschiedenis als om leefstijlfactoren die je gezondheid bepalen. Op grond van mijn reguliere gynaecologische kennis en ervaring stel ik je allerlei vragen, zodat ik onder andere de gezondheid van je hormonen, baarmoeder en eierstokken kan analyseren. Ook belangrijk is je levensloop: hoe is je geboorte gegaan, heb je borstvoeding gekregen, werd je liefdevol opgevoed, waren er stressvolle periodes in je leven etc. Daarnaast breng ik je huidige leefstijl in kaart: onder andere je voeding, beweging, slaap en hoe je omgaat met stress.

Op basis van je leefstijl, je medische en familie geschiedenis en huidige klachten maak ik je hormoonbalans op en krijg je een geheel persoonlijk leefstijladvies.

Wat houdt een leefstijl consult precies in? 

1 uur consult

1 uur persoonlijk gesprek. Dit bevat de intake, de diagnose stellen en het doorlopen van het brede en persoonlijke leefstijl advies.

hoe

Kies voor een consult in de privé praktijk, online of ga lekker wandelen. Heel de tijd die persoonlijke aandacht en advies.

Eenmalig

Het leefstijl consult is eenmalig en geeft je directie waar je zelf stappen kunt zetten.

Eventueel kun je daarna in het ziekenhuis ACIBADEM komen als het nodig is aan hormoonsuppletie te beginnen

voor wie?

vrouwen, met vrouwenproblemen mogelijk gerelateerd aan hormonen, die op zoek zijn naar een aanpak met een brede kijk.

kosten

De kosten bedragen nu €224 (normaal 249 euro) voor het online onsult. Dit consult wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

online

Via ZOOM vanuit je eigen veilige gezellig plekje heb je een uur een video gesprek.

 

Het online leefstijl consult kan elke maandag en donderdag en eventueel op verzoek andere tijdstippen.

Wat zeggen andere vrouwen?

"Ginny is een echte vakvrouw, een vrouw met een missie! Ze kijkt heel breed naar je klachten waardoor je een compleet plaatje krijgt van aanpassingen die je kunt doen in je dagelijks leven. Omdat ze zich echt in je verdiept voel je je gehoord en dat is heel bijzonder. Kortom een investering in jezelf die meer dan de moeite waard is. "

Karien, 39 jaar

Wil jij een afspraak maken voor een leefstijl consult?

BESTEL NU EEN ONLINE CONSULT